BATMAN - Yaşlılar ve özürlü yakınları, 3 ayda bir 370 TL ile 750 TL arasında değişen maaşlarını alabilmek için saatlerce ayakta ve kaldırım köşelerinde beklemek zorunda kalıyor.

 

Aylıklarını alabilmek için sabahın erken saatlerinde PTT şubesine giden özürlü ve yaşlılar, maaşlarını alabilmek amacıyla saatlerce sıra beklemekten yakınarak yetkililerin buna bir çare bulmasını istediler.

 

Saatlerce kuyrukta beklemenin zor olduğunu söyleyen yaşlı ve özürlü yakınları, sabahın erken saatlerinde maaşlarını almaya gitmelerine rağmen, saatlerce beklediklerin ifade ettiler.

 

Saat 06.00'dan bu yana PTT'nin önünde sıra beklediklerini söyleyen özürlü ve yaşlılar, aldıkları 370 TL ile 750 TL arasında değişen maaşın kendilerine yetmediğini belirterek, imkansızlıktan dolayı saatlerce kuyrukta beklemek zorunda kaldıklarını söylediler. Bu durumun kendilerini çok mağdur ettiğini dile getiren özürlü ve yaşlılar, yetkililerin bu sorunu çözmesini istedi.

 

Uzun bekleyişten dolayı bunaldıklarını söyleyerek duruma tepki gösteren özürlü ve yaşlılar, çektikleri bu kuyruk çilesinin ardından aldıkları maaşla da ancak borçlarını ödeyebildiklerini dile getirdi. Kuyrukta bekleyen özürlü ve yaşlılar son olarak, Hükümet yetkililerinden maaşlarının arttırılmasını ve bu sıra çilesine son verilmesini beklediklerini söyledi. (M.Fatih Akgül - İLKHA)