Adıyamanlılar HAMAS'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugaylarının siyonist terör şebekesine karşı başlattığı Aksa Tufanı'na tüm Müslümanların destek vermesi gerektiğini  ifade etti.

"Kardeşlerimizi yalnız bırakmayacağız"

Mahmut Tunç

Müslümanları Filistinli kardeşlerine sahip çıkması gerektiğini dile getiren Mahmut Tunç, "Elimizden bir şey gelmiyor fakat dua ediyoruz. Elimizden bir şey gelmese de Filistin için ruhumuzu feda etmeye hazırız. Bizler inşallah kardeşlerimizi yalnız bırakmayacağız. Allah'ın izniyle israilin çabalarını boşa çıkaracağız. Kudüs sadece Filistin'in değil bütün Müslümanların davasıdır." dedi.

"Çocuk, kadın dinlemeden zulüm ediyor"

Ramazan Göktaş

Dünya Müslümanlarına cesaretli olmaları konusunda seslenen vatandaşlardan Ramazan Göktaş, "Filistinli Müslümanlara Rabbimiz yardım etsin, bizlerde elimizden geldiğince yadım etmeliyiz. Türkiye'de devlet olarak yardım etmelidir. Hepimiz israile karşı, Filistin'in haklı davasının yanındayız. Sadece bugün değil israil her gün zulüm edip Filistinli Müslümanları şehit ediyor. Çocuk, kadın dinlemeden zulüm ediyor. Elimizden gelse yardıma edeceğiz fakat elimizden bir şey gelmiyor. Dünya Müslümanları Filistin'in yanında olduklarını dahi söylemeye cesaret edemezken Amerika israile direk uçak gönderip yardım ediyor. Bunu herkes te görüyor." ifadelerini kullandı.

"Filistin her daim dualarımızdadır"

Mehmet Polat

Filistin ve Kudüs'ün ümmetin otak değeri olduğuna değinen Mehmet Polat, "Rabbimiz onların yardımcısı olsun. Bugün Müslümanların dağınıklığı maalesef onlara güç veriyor. Kimin elinde ne geliyorsa onu yapması gerekiyor. Müslümanların bir an önce birlik olması gerekiyor." dedi. (İLKHA)