BATMAN- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Oğuz Oyan başkanlığındaki 7 kişilik bir heyet, bugün Batman'a gelerek CHP Batman İl binasını ziyaret etti.

 

CHP İzmir Milletvekili Oğuz Oyan başkanlığındaki heyet, CHP Batman İl binası ziyaretinde İl Başkanı Adnan Yaşar ve partililer tarafından karşılandı.

 

Oyan başkanlığındaki heyet ile birlikte Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, eski Ankara Milletvekili PM Üyesi Tekin Bingöl, PM Üyesi Emel Yıldırım, PM Üyesi Hüseyin Yaşar ve PM Üyesi Halit Toraman hazır bulundu.

 

Batman'daki çeşitli STK'lar ve parti teşkilatlarıyla bir araya gelip temas kurmak amacıyla geldiklerini belirten CHP İzmir Milletvekili Oğuz Oyan, yaptıkları gezi kapsamında sadece Batman'a değil tüm bölgedeki teşkilatlarını görüp programlarını sürdüreceklerini söyledi.

 

Çözüm sürecinin arka planında neler var?

Çözüm sürecine değinen Oğuz Oyan, "Şuan Türkiye'de bir çözüm süreci var ama bunun arka planında ne var? Ne görüşülüyor? Kim kime ne veriyor ve ne alıyor? Bunu hiç kimse bilmiyor. Biz ana muhalefet olarak bilmiyoruz ve bize hiç kimse bilgi vermiyor. Bu kapalı kapılar ardındaki görüşlerin büyük riskleri vardır. Her an süreç kesilebilir ve vaat edilenler havada uçuşabilir ama somuta geldiğinde hiçbir şey çıkmıyor ortaya. Bu süreç oyalama olabilir veya başka bir şey olabilir." dedi.

 

CHP'li heyetin Batman temasları sürüyor. (M. Fatih Akgül-İLKHA)