MUŞ - Malazgirt'in kurtuluşunun 942. yıldönümü münasebetiyle Muş'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Çelik, yeni inşa edilen Muş Gençlik Merkezinin açılışını yaptı. Çelik, açılış sonrası Muş'ta çeşitli temaslarda bulundu.

 

Malazgirt'in 942. kurtuluş yıldönümü münasebetiyle Malazgirt'te yapılacak olan kutlama programına katılmak üzere Muş'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Çelik'i havalimanında kurum amirleri ve öğrencilerden oluşan yoğun bir kalabalık karşıladı.

 

Havalimanında bir çocuğun R4BİA işaretli bir dövizle Bakan Çelik'i karşılaması dikkat çekerken, Bakan Çelik'te aynı şekilde karşılık verdi.

 

Havalimanından ayrılan Bakan Çelik, ilk önce Muş'ta hizmete yeni inşa edilen Gençlik Merkezi'ne bir ziyarette bulunarak binanın açılış programına katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Bakan Çelik, bundan sonrada Muş'ta sporun geliştirilmesi noktasında yapılması gereken bütün çalışma ve desteğin devam edeceğini belirtti.

 

Ardından Muş Şehir Stadyumunda antrenman yapan sporcuları ziyaret eden Bakan Çelik'i, antrenman yapan gençler R4BİA işaretiyle karşıladı. Çelik kendisini R4BİA işaretiyle karşılayan sporcularla sohbet ederek poz verdi.

 

Daha sonra Muş Güzeltepe Kayak Merkezini ziyaret eden Bakan Çelik'in, 26 Ağustos Pazartesi (yarın) ''Malazgirt Zaferinin 942. Kurtuluş Yıldönümü'' dolayısıyla yapılacak olan kutlama programına katılacağı belirtildi. (M. Şirin Çağlayan - İLKHA)