BURSA - Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde 22 Ağustos Perşembe günü su kesintisi uygulanacak.

 

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre; yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle Osmangazi İlçesi Ebuishak (Kızyakup) ve Elmasbahçeler Mahallesi'nin tamamı ile Demirtaşpaşa Mahallesi'nde İnönü Caddesi'nin doğusunda kalan kesiminde, Yıldırım İlçesi, Yıldırım ve Selimzade Mahallesi'nin tamamında, Meydancık, Hacıseyfettin ile Davutkadı mahallelerinde, İncirli Caddesi'nin altında kalan kesimleri ile Sinandede Mahallesi'nde Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nin doğusunda kalan kesiminde ve Davutdede Barutluk Mahallesi'nde Barutluk Caddesi'nin güneyinde kalan kesiminde, 22 Ağustos Perşembe günü (YARIN) 00.30 ile 24.00 saatleri arasında su kesintisi uygulanacağı belirtildi.

 

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı. (Zeki Aras-İLKHA)