ABD Başkanı Joe Biden, işgalci Siyonist rejimin baş yöneticilerinden Isaac Herzog ile ABD’nin başkenti Washington DC’de bulunan Beyaz Saray’da bir araya geldi.

İkili görüşme öncesi açıklama yapan Biden, Ortadoğu'yu ve Filistin'i kana bulayan ve sürekli katliamlara imza atan işgal rejimine övgülerde bulundu.

Biden, "israile olan sevgimin köklü ve uzun süreli olduğunu biliyorsunuz ve sık sık söylediğim gibi, israil olmasaydı, bir tane icat etmek zorunda kalırdık." lafına yer verdi.

Ortadoğu'da siyonist rejimle birlikte yaptıkları işgal ve katliamları görmezden gelerek, "Orta Doğu'ya daha fazla istikrar getirmek için çalıştıklarını" savunan Biden, "Çok çalışmamız gerekiyor, yapacak daha çok işimiz var ama ilerleme de var." diyerek, bu işgal ve katliamlarının süreceği mesajını verdi.

İşgalci rejimle bazı Arap ülkeleri arasında imzalanan ihanet anlaşmalarını da savunan Biden, "Geçen yıl Araplar ve israilliler arasında son on yılın en büyük anlaşmasını gerçekleştirdik ve israil ile Lübnan arasında insanların asla olamayacağını düşündüğü deniz sınırı anlaşmazlığını çözdük." dedi.

Herzog ise, ABD'nin her zaman işgalci rejim ve siyonistlerin yanında olduklarını belirterek kendilerini himaye eden Biden'e teşekkür etti. (İLKHA)