BATMAN-Batman'da faaliyetlerde bulunan platformlar, Mustazaflar Cemiyeti Diyarbakır Şubesi tarafından 18 Ağustos Pazar günü İstasyon Meydanında yapılacak Mısır'daki Müslümanlara destek mitingine kitlesel katılım göstereceklerini bildirdi.

 

Mustazaflar Cemiyeti Diyarbakır Şubesi'nin Pazar günü düzenleyeceği ve 57 STK'nın detekleyeceği "Amed`ten Mısır Direnişine Destek" mitingine katılacaklarını duyuran Peygamber Sevdalıları Batman Koordinatörlüğü, Hak ve Özgürlükler Platformu, Kur'an Nesli Platformu ve Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubes mitinge kitlesel katılım gerçekleştireceklerini duyurdular.

 

Platformlardan yapılan açıklamada, üye ve gönüllüleriyle birlikte Pazar günü Diyarbakır İstasyon Meydanında olacaklarını bildirdi.

 

Yapılan açıklamada, "Mısır'da yapılan darbe ve katliamları telin etmek, Müslüman ve mazlumlardan yana olduğumuzu bir kez daha göstermek için üye ve gönüllülerimizle Diyarbakır İstasyon Meydanındaki mitinge katılacağımızı ilan ediyor ve vicdan sahibi herkesi Mısırlı kardeşlerimize sahip çıkarak seslerini yükseltmeye davet ediyoruz" ifadeleri kullandı. (Veysi Demir-İLKHA)