ŞIRNAK - Silopi Kaymakamlığına bağlı Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (SYDV) tarafından Silopi Engelliler Yardımlaşma, Dayanışma ve Destekleme Derneği'ne teslim edilen yardımlar ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.


Dernek binasında yapılan yardım dağıtımı hakkında konuşan Dernek Başkanı Abdullah Süer, vakıf tarafından kendilerine ulaşan yardımları engelli yakınlarına imza karşılığında teslim ettiklerini söyledi.


10 kişilik hazırlanan yardım çuvallarının içinde yağ, pirinç makarna, un, fasulye gibi birçok gıda maddesinin yer aldığını ifade eden Süer, yardımların ihtiyaç sahibi engellileri mutlu ettiğine vurgu yaptı. Başkan Süer, "Yapılan yardımlar engelli kardeşlerimizi sevindiriyor. Kendilerine uzanan her yardım eli onların dünyalarına ışık oluyor. Onların bu mutluluğuna ortak olmanın sevincini yaşıyoruz" diye konuştu.


Yardım yapmak isteyen vatandaşlara çağrıda bulunan Süer, "Engellilere sizlerde bir el uzatın. Yardımlarınızın kimlere yapıldığını, yerine ulaşıp ulaşmadığını, bizler ile gezerek görebilirsiniz. Bu konuda herkesin içi rahat olsun. Yeter ki engelli ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardımlarımızı esirgemeyelim" dedi. (Muhammed Müldür - İLKHA)