Hür Dava Partisi Kahta İlçe Başkanı Bedir Elçi ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, AK Parti İlçe Başkanlığına giderek bayram ziyaretinde bulundu.

Heyeti AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı karşıladı. Reşat Turanlı, "Böyle bir ziyarette bulunmanız bizi çok sevindirdi. Yıllardır Kahta`da siyaset yapıyorum ama ilk defa böyle bir durumla karşılaştım. Bu bizi çok mutlu etti. Size karşı çok mahcup olduk. Siz yeni bir parti kurmuştunuz. Aslında bizim sizi ziyaret etmemiz gerekiyordu ama siz bizi ziyaret ettiniz. Siyasi anlamda fikir ayrılığı olsa bile böyle bir ziyaretin yapılması gerçekten çok önemli. Toplumsal anlamda birlik ve beraberlik olması Kahta`nın yararına olacaktır. Bizde kin ve nefret asla olmadı olmaz da. Ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Hür Dava Partisi Kahta İlçe Başkanı Bedir Elçi de konuşmasında şunları söyledi: "Bizim memleketimiz, örf ve adetlerimiz aynı. Biz klasik siyaset yapmıyoruz. Bu nedenle bu yola girdik. Tüm partileri ziyaret edip bayramlarını kutlayacağız. Bu mübarek günde sizi de ziyaret etmeyi düşündük. Hangi parti olursa olsun yaptığı doğruları takdir edip yanlışlarını da eleştireceğiz" dedi.

HÜDA PAR yönetim kurulu daha sonra Kahta Devlet Hastanesinde yatmakta olan Anadolu Ajansı Muhabiri İsmail Kaya`yı ve hastanedeki hastalarında bayramını kutladı.
 
HÜDA PAR heyeti son olarak da Kahta`nın yerel radyosu olan Kahta FM`i ziyaret etti. (Mehmet Eren - İLKHA)