Peygamber Sevdalıları Platformu Genel Koordinatörlüğü, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
 
"Mübarek Ramazan ayının ardından bizleri mübarek Ramazan bayramına kavuşturan Rabbimize hamdolsun. İslam ümmeti olarak buruk bir şekilde bir Ramazan bayramını daha idrak edeceğiz" ifadeleriyle başlayan mesajda, tüm Müslümanların bayramın tebrik edildi.
 
Mejada, "Bayramın hakkını vererek idrak etmek müslümanların üzerinde bir haktır. Bu vesileyle bayram namazı tekbirlerine icabet etmek, mezarlık ziyareti yaparak ölmüşlerin ruhuna Fatiha ve Yasin-i şerif okumak, uzak ve yakın akrabalarımızı imkanlar ölçüsünde ziyaret etmek (ziyaret imkanı olmayanları bir telefonla bayramını tebrik etmek), komşularımızın kapısını çalmak, Yetimleri yalnız bırakmamak, hastaları ziyaret etmek, mağdur ve muhtaçların bir şekerini almak gibi hassasiyetlerle dolu bir bayramı idrak etmek arzumuz ve vazifemiz olmalıdır.
 
Peygamber Sevdalıları Platformu olarak bu Mübarek Ramazan bayramının İslam ümmeti için bir kurtuluşa, müslümanların arasındaki ihtilafların son bulmasına, özlenen ve arzulanan kardeşlik duyguların pekişmesine vesile olmasını Yüce Rabbimizden en içten duygularla dileriz" denildi. (İLKHA)