DİYARBAKIR- Adalet ve Kalkınma Partisi İl Teşkilatı Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetinde, Diyarbakır'da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerine iftar yemeği verdi. İftar yemeğine AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Galip Ensarioğlu , Süleyman Hamzaoğlu, Oya Eronat ve Minet Lök Beyaz ile basın temsilcileri katıldı.

 

İftar yemeğinden sonra konuşan Ak Parti İl Başkanı İl Başkanı Aydın Altaç, Ramazan ayının tüm ülke için hayırlı geçtiğini belirterek, Ramazan Bayramı'nın birlik ve beraberliğe vesile olmasını diledi.

 

Türkiye'nin önemli bir süreçte geçtiğini ifade eden Ak Parti İl Başkanı Altaç, toplumun tüm dinamiklerinin sürece dahil olması gerektiğini söyledi.

 

Süreci her platformda gündeme getirdiklerini belirten Altaç daha sonra, "Çözüm süreci 10 yıllık bir süreçtir. Bu süreç 10 yıllık demokratikleşmenin anayasasıdır. Son 7 ayda çatışmasızlık sürecinin doğması bizi rahatlattı. Önümüzdeki günlerin çok daha güzel olacağını düşünüyorum. Güzel günleri hep birlikte göreceğiz" dedi. (Osman İçli / Emrullah Araz-İLKHA)