MERSİN - Her ay yaptığı yardımlar muhtaçların ihtiyaçlarını gideren Mustazaflar Cemiyeti Mersin Şubesi, Ramazan Bayramı öncesi yaptığı yardımlarla fakirlerin yüzünü güldürmeye devam etti.
 
Umut Kervanı Platformu üyesi Mustazaflar Cemiyeti Mersin Şubesi, Ramazan Bayramı öncesinde yaklaşık olarak 100 yardıma muhtaç aileye 50 TL değerindeki gıda paketi yardımında bulundu. Yardımı alan aileler zengin ile fakir arasında bir köprü vazifesi gören Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu üye ve gönüllülerine teşekkür ederek kendilerine dua ettiler.
 
Yapılan yardımlar hakkında bilgi veren Umut Kervanı Platformu Mersin Sözcüsü Ömer Ayhan, "Bizler zenginlerin yapmış oldukları bağışları, yardıma muhtaç ailelere yetiştirmekteyiz. Özellikle, çok sayıda Suriyeli sığınmacı Mersin`de bulunmakta. Elimizden geldiğince kendilerine yardım etmeye çalışıyoruz fakat yetişemediğimiz zamanlar da oluyor. Buradan tüm hayırsever vatandaşlara seslenmek istiyorum. Lütfen muhacir olan Suriyeli kardeşlerimize yardım edelim. Onlara kucak açalım" dedi.
 
Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu Başkanı Mehmet Derman ise şunları kaydetti: "Yardıma muhtaç insanlar bizlerin ellerine bakmakta. Eğer varlıklı insanlar da onlara yardım etmezse kim onlara sahip çıkacak. Bizler zengin ile fakir arasında köprü vazifesi görmekteyiz. Bize bağışta bulunan varlıklı kimseleri, istedikleri takdirde yardım ettiğimiz ailelere götürüp kendileri ile tanıştırıp onların yanında muhtaç aileye yardımda bulunuyoruz. Bu Ramazan Bayramında sizler de bir muhtaç ailenin, beklediği umudu olun." (Osman Öksüz - İLKHA)