BİNGÖL - Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanlığı'nca tertip edilen Geleneksel İftar Programları bu yıl da devam ediyor. Yoğun ilgi gören ve geçen yılların aksine bu yıl ilçelerinde dâhil olduğu iftar programları, daha önce Solhan, Karlıova, Kiğı, Adaklı ve Yayladere ilçelerinde yapıldı.

Bingöl Merkez ve Genç ilçesi bağlı birimleri için tertip edilen iftar programına; Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanı Doç. Dr. Turan Buzgan, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkan Yardımcısı Zeki Korkutata, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Arslan, Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı Remzi Bozgan, Sağlık Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Endam Aksu, Sağlık - Sen Genel Disiplin Kurulu Başkanı ve Sağlık - Sen Elazığ Şube Başkanı Mehmet Karataş, Diyarbakır Sağlık-Sen Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Demir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selahattin Bulut, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammed Akif Güler, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Vedat Söyiler, Ankara Keçiören İlçe Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Murat Bahadır, Elazığ Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Abdurrahman Taşkesen, Memur - Sen İl Başkanı Mücahit Çelik'in yanı sıra çok sayıda Kurum-Birim Amiri, Memur - Sen'e bağlı iş kolları Başkan ve Yöneticileri ile 750 civarında sağlık ve sosyal hizmet çalışanı katıldı.
Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Bilal Arslan, yapmış olduğu selamlama konuşmasında şunları dile getirdi. Bu Ramazan'da Myanmar, Suriye, Filistin, Mısır, Irak ve diğer tüm İslam ülkelerinin unutulmaması, maddi ve manevi yardımların esirgenmemesi gerektiğini de dile getiren Arslan, iftar programına katılanlara da teşekkür etti." Ayrıca sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının karşılaştığı sorunların da çözümü için destek istedi.

Sağlık - Sen Bingöl Şubesi Geleneksel İftar Programı ney dinletisinden sonra sona erdi. (Nihat Kanat/Enis Ağırbaş -İLKHA)