HÜDA PAR'ın AK Parti listelerinden Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı'ya halkın teveccüh ve desteği her geçen gün artmaya devam ediyor.

Ramanlı'ya bir destek de Batman'ın Beşiri ilçesi Sinika aşireti mensubu Danalı (Zercil) köylülerinden geldi.

Köy halkının ileri gelenleri başta olmak üzere kalabalık bir kitle Ramanlı ve AK Parti'yi destekleme kararı aldıktan sonra Ramanlı'nın seçim lokalini ziyaret etti.

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu ve parti yetkilileri, Sinika aşireti mensubu köy halkını karşıladı.

Köyün ileri gelenlerinden Hacı Necat Kavşut, Hacı Süleyman Duva, Fehmi Hacıoğlu ve akrabalarından oluşan kalabalık bir kitle, AK Parti Batman Milletvekili Adayı Ramanlı'ya desteklerini iletti.

Köylüler adına açıklama yapan Hacı Necat Kavşut, "Sinika aşireti Danalı (Zercil) köylüleri olarak seçimde AK Parti adayları olan Ferhat Nasıroğlu, Serkan Ramanlı ve diğer adayları destekleme kararı aldık. Bu amaçla HÜDA PAR ve AK Parti lokallerini ziyaret ettik. Bu seçimin ülkemiz ve memleketimiz için hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını ve adaylarımızın Meclis'e gitmesini temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu ve parti yetkilileri, katılım ve desteklerinden dolayı Danalı (Zercil) köylülerine teşekkür ederek desteklerinin değerli olduğuna vurgu yaptı. (İLKHA)