BİTLİS-Bitlis Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilen imza törenine Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Vali Yardımcısı Alperen Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Mirza Irmak, Bem Bir Sen Bitlis Şube Başkanı Âdem Aydoğdu, Bem Bir Sen Başkan yardımcısı Nazmi Olcay ve şube başkanları katıldı.

 

İmza töreninde kısa bir açıklama yapan Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, her dönem olduğu gibi bu dönem de Bitlis Belediyesi, İl Özel İdaresi ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde memur statüsünde çalışan personeller için sosyal denge tazminat sözleşmesini imzaladıklarını belirterek şunları söyledi:

 

"Bu senede 450 TL'lik bir katkıyla onların bu çalışmalarına destek olmak istiyoruz. Özelikle ilimizin başta turizm olmak üzere kalkınmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu verilen para bir vaat karşılığında veya şu şöyle olsun şu kadar verelim değil, bu bir emek karşılığında verilen bir ücrettir. Aynı zamanda bu bir teşviktir. İnanıyorum ki, arkadaşlarımız gelecek yıllarda daha verimli çalışırlar" dedi.

 

Daha sonra sözleşme imzalandıktan sonra toplantı sona erdi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)