BATMAN - Batman'da iftar ve ziyaret programlarına katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, dün İl Başkanlığının verdiği iftarın ardından kendisiyle özel görüşme talep eden Batmanlılarla İl Başkanlığı'nda görüşerek, taleplerini dinledi.

Teravih namazının ardından Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman İl koordinatörü Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, İl Başkanı Murat Güneştekin, Merkez İlçe Başkanı Diyaeddin Uçar ile bir kısım partililer Petrolkent Mahallesini ziyaret etti.

Mahalleliler sakinleri sokağı kapatarak Maliye Bakanı ile sohbet ettiler. Mahallelerindeki okulun yapımı ile ilgili sorunu dile getirerek çocuklarını uzak bir okula göndermek zorunda kalacaklarını bu konuda Bakan Mehmet Şimşek'in yardımını istediklerini dile getirdiler.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, konuyu vali ile görüşerek çözüm konusunda teknik bir engel olmadığı takdirde elinden geleni yapacağını söyledi. Şimşek Batman'a yapılan yatırımlar, istihdamdaki büyüme konusunda vatandaşlara bilgi verdi, çözüm süreciyle birlikte ilde refahın ve gelişimin hızla artacağını ifade etti.

Yaklaşık bir saat mahallelilerle hasbıhal eden Bakan Şimşek, görüşmelerin ardından taleplerle ilgili gerekli notları alarak, mahalleden ayrıldı. (Yasir Oğuz - İLKHA)