BATMAN - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Batman Şube Başkanı Lokman Özkan ve dernek yöneticisi M. Emin Turan ve Muhsin Türk, İlke Haber Ajansı Batman Temsilciliğini (İLKHA) ziyaret etti.


Anadolu Gençlik Deneği yetkilileri, Mısır'da gerçekleşen askeri darbenin ardından yaşanan katliama karşı ülke genelinde olduğu gibi Batman'da da Atatürk Parkı'nda Perşembe günü iftar ile birlikte "Seccade, Sefertası- Adeviyye Müdafası" protesto gösterisi yapacaklarını belirterek etkinliğe tüm halkı davet etti.


Batman Şube Başkanı Lokman Özkan, Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezinin almış olduğu kararla Türkiye geneli 1 Ağustos Perşembe akşamı "Seccade ve sefer tası Adeviyye Müdafaası" diye bir program yapılacağını söyledi.


Özkan, "Mısır'da Müslüman kardeşlerimize yapılan katliamları ve zulümleri kınamak ve Mısır halkına destek vermek amacı ile bizler inşallah yarın akşam Türkiye geneli olmak üzere ve Batman Atatürk Parkı'nda iftar vaktinde seccademizi ve sefer tasımızı alarak ailemizle, komşularımız ve çocuklarımızla beraber inşallah orada olacağız. Akşam namazı kılıp hatimler indireceğiz" dedi.


Özkan son olarak, bu etkinliklerine destek vermeleri için STK'ları ziyaret edeceklerini açıkladı. (M. Fatih Akgül-İLKHA)