ŞIRNAK - Hür Dava Partisi Şırnak İl Başkanı Abdullah Kılınç, Merkez İlçe Başkanı Emcet Yalçın ve Merkez İlçe Sekreteri Kerem Kabul`den oluşan heyet, Şırnak Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Fikret Dağ`a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
 
HÜDA PAR İl Teşkilatının kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren Şırnak İl Müdürü Fikret Dağ, "Bu tür ziyaretlerin bizler için faydalı olacağı kanısındayım. Ayrıca bu ziyaretler ve benzeri samimi yaklaşımlarınız sayesinde bizler almış olduğumuz bu görevi en iyi şekilde yapmak için var gücümüzle halkımızın faydasına sunacağız inşallah. Hüda Par`ın, Şırnak ve tüm insanlık için hayırlı olmasını temenni ediyor, çalışmalarınızda başarılar dilerim" dedi.
 
SGK İl Müdürü Fikret Dağ`a, yeni görevinde başarılar dileyen Hür Dava Partisi Şırnak İl Başkanı Abdullah Kılınç ise, "Bizler hak ve hakikat yolcusu olarak halka hizmet için bu yola çıktık. Hüda Par olarak insani ve İslami hassasiyeti olan bir partiyiz. Bu nedenle de halkımızın yararına olacak her türlü işte üzerimize düşen sorumlulukların üzerinde önemle duruyoruz. Bizim için doğruluk esastır. Doğru, çalışkan birer fert veya yönetici olmak hepimiz için son derece önemlidir. Başarılar, halkın huzur ve selameti, insanların birbirlerine karşı doğru olmasında yatar. Rabbim bizi doğru ve çalışkan kullarından eylesin." ifadelerini kullandı. (Mustafa Erkan-İLKHA)