Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Türkiye'ye gönderilen siyonist ekibin  özel araç ve silahlarla geldiği, ancak sahada faaliyet gösterirken yetkililerin talebi üzerine silahlarını teslim etmek zorunda kaldıkları ortaya çıkmış ardından güvenlik tehlikesi bahanesiyle ''özel jetle'' Türkiye'den ayrılmıştı. Ancak tarihi "Ester Kitabı" parşömeniyle birlikte. Siyonist ekip, enkazdan çıkarılan tarihi parşömeni siyonist rejime kaçırmış ancak tepki üzerine Türkiye  hahambaşılığına teslim edilmişti. Siyonistler ''kurtarma'' çalışmalarına yardım için geldikleri deprem bölgesinde önce silah yüzünden yaygara koparmış ardından yağma yaparak ülkeyi terk etti. Ancak olmayan tehdit nedeniyle ülkeden kaçmaları değil gözlerini doldurarak anlattıkları ''deprem anıları'' gündem oldu. ODA TV'de yapılan bir haberde ''Geri döndüler ancak beraberlerine hayat boyu unutamayacakları kocaman hatıralar getirdiler. Yüreklerinde kurtardıkları insanların sevgileri ile kurtaramadıklarının da acısı ile birlikte.'' siyonist ekibin enkaz anılarına verildi. 

İşgalcilerin uluslararası sularda silahsız insanları katlettiği Mavi Marmara katliamı için ''İsrail eğer o gemiye torpil atarak batırsaydı kesinlikle orantısız güçten bahsedilebilirdi.
Fakat buradaki olayda orantısız güç meselesi dahi belirsizdir. (Herhangi bir soruşturmada, görüntülerdeki demir çubuklarla silahlı askere saldırmak onları denize atmak fiilleri de meşru müdafaa açısından bu aşamada değerlendirilmeye alınır)'' skandal cümlelere yer veren ODA TV'nin enkazdan ''siyonist kahraman'' çıkarması şaşırtmadı. 

Uluslararası hukuka aykırı olarak Filistinlilerin evlerini gasp eden, başlarına yıkan, 660 bin siyonistle  Batı Şeria ve Kudüs'ü gasp eden siyonist rejimden ''kahraman'' çıkarmaya çalışmanın  akla sığar bir yanı yok. Türkiye merkezli depremle sarsılan Suriye'de binlerce kişi ölmüş, ekipman yokluğu nedeniyle arama kurtarma çalışmaları sekteye uğramış buna rağmen siyonistler tarafından hedef alınmıştı. Bugün Nablus'ta 10 kişiyi katleden Filistin ve Suriye'de sivil yerleşim birimlerini enkaza çeviren siyonistler başka topraklarda can mı kurtarıyor?