Depremzedelerin sorunları tespit edip çözüm için gerekli girişimlerde bulunan HÜDA PAR heyeti, Adıyaman'ın merkez ve kırsal kesiminde incelemelerde bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cevher, HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Lokman Yalçın ve beraberindeki heyet; Konuklu, Fal, Tokar, Yazı Karakuyu Kırsal Mahallelerini ve Şeyh Abuzer Dergâhında incelemelerde bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili İshak Sağlam, HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı Mustafa Yetiş ve beraberindeki heyet ise Adıyaman'ın Tut ilçesinde Tepecik, Yalankoz, Akçatepe, Kaşlıca Kırsal Mahallerini, Pamuklu mezrasını ve Gölbaşı ilçe merkezinde incelemelerde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde depremin vurduğu yerlerde hasar tespiti, vefat durumları öğrenilerek depremzedelerin talep ve şikâyetleri dinlendi.

Yapılan ziyaret sonucunda depremzedelerin çadır sorunu yaşadığı, hayvanların yeme ihtiyacı olduğu tespit edildi. Yine depremzedelere düzenli bir şekilde yardım yapılmadığı ve vatandaşların sağlam binalara girmeye korktuğu öğrenildi.

Depremzedeler, kendilerini ziyaret eden HÜDA PAR'a teşekkürlerini iletti. (İLKHA)