Şırnak Cizre’de bedensel engelli olan 5 yaşındaki Musab toğrul, oyuncak almak için harçlıklarını biriktirdiği kumbarasını yetimler vakfı’na gelerek depremzede ailelerine verilmek üzere teslim etti.

Babası Selim Toğrul ile birlikte Yetimler vakfı Cizre temsilciliğine gelen Musab Toğrul, kumbarasını Vakıf temsilcisine verdi.  Aile vakıf temsilcisi Yusuf Özalp tarafında karşılandı.

Oğlunun Televizyonda deprem görüntülerini izledikten sonra kumbarasını depremzede ailelere vermek istediğini belirten Selim Toğrul, “Aylardır harçlık olarak verdiğimiz parayı kumbarasında biriktiriyordu. Depremde görüntülerden sonra  kumbarasını gelip teslim ettik. Depremde vefat edenlere Allah rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Kumbarayı teslim alan Yetimler Vakfı temsilcisi Yusuf Özalp, “ minik kardeşimiz musab, aylardır biriktirdiği kumbarasındaki harçlıklarını bize getirdi. Depremde mağdur olan kardeşlerimiz için bize sadaka etti. Bizde kabul ettik. Allah onu Salihlerden eylesin. Babasına teşekkür ediyoruz.  Böyle güzel bir evlat yetiştirdiği için. Allah kabul etsin. Allah razı olsun musab.” Dedi. (İLKHA)