AĞRI - Nisan ile Temmuz ayları arasında çeşitli suçlara karıştıkları iddiasıyla haklarında yakalama kararı bulunan 66 kişinin yakalandığı açıklandı. Zanlılardan 19'u tutuklanırken 47 kişinin ise serbest bırakıldığı belirtildi.

Ağrı Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince il merkezi dahilinde meydana gelmiş ve hakkında yakalama müzekkeresi veya kesinleşmiş hüküm kararları bulunan şahısların yakalanmasına yönelik 1 Nisan ve 10 Temmuz 2013 tarihleri arasında yapılan istihbari ve operasyonel çalışmalarda, genel toplamda çeşitli suçlardan yakalama emri bulunan 66 şahıs yakalanmış ve tahkikat evrakları ile birlikte mevcutlu olarak adli mercilere çıkartılmıştır." denildi

Zanlılardan 19'unun hakkında, 8 yıl, 4 ay ve 3 gün arasında değişen kesinleşmiş mahkûmiyet kararlarının olduğu ve bu kişilerin tutuklandığı belirtildi. Ayrıca yakalanan 47 şahsın da ifadeleri alındıktan sonra yetkili mahkemelerce serbest bırakıldığı açıklandı. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)