ELAZIĞ - Yeni İhya İlim Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (Yeni İhya-Der), Ramazan yardımlarına başladı.


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yeni İhya Der Yardım Komisyonu Başkanı Mehmet Şekercileroğlu, zenginler ile fakirler arasında köprü görevi gördüklerini ifade ederek, "Zenginlerde aldığımız yardımları yardıma muhtaç ailelere ulaştırıyoruz" dedi.


Her ay yaklaşık 15 aileye düzenli yardım ettiklerini belirten Şekercileroğlu, "Ramazan ayında 200-250 aileye ulaşmayı hedeflemişiz, onların ihtiyaçlarını gidermek için tüm gayretimizi sarf edeceğiz. Çünkü bize şuanda 250 ailenin üzerinde yardım talebinde bulunan aile var. Tespitlerimizle muhtaç olduklarının kanaatine varılmış ve kendilerinin ihtiyaçları gidermek için çalışıyoruz" diye konuştu.


Hayırseverlere seslenen Şekercileroğlu,"İsterseniz başvuran ailelerin adreslerini sizlere verelim, kendi elinizle ulaştırın; isterseniz bizi tercih edin biz aracı olalım. Bizimle beraber gelip kendi elinizle de teslim edebilir, gerçekten muhtaç olduklarını görebilirsiniz. Biz fakir ve muhtaç ailelere ulaşılması ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında daima hazırız" dedi. (Yasin Kavaklı - İLKHA)