KONYA - Hür Dava Partisi Konya İl Başkanlığı, Mısır`da yapılan Batı destekli gayrı meşru askeri darbeye karşı İhvan`ul Müslimin ve Muhammed Mursi`yi destekleyen bir basın açıklaması yaptı.
 
Hür Dava Partisi Konya İl Başkanı Halis Özelçi yaptığı basın açıklamasında yapılan askeri darbeyi kınarken Mursi`nin onurlu duruşunu desteklediklerini vurguladı.
 
Halis özelçi, "Bir kere daha anlaşılmıştır ki ikiyüzlü haçlı zihniyeti, Müslümanlara karşı olan kinini devam ettirmektedir. Ve yine anlaşılmıştır ki onların işbirlikçileri Suud Krallığı ile Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkeler, büyük şeytan Amerika ve onun yavrusu siyonistlerin kuklası ve yanlarında yer almaya devam etmekteler. Seçimle başa gelmiş olan Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi darbeyle görevinden alınmıştır. Darbecilerin hiçbir şartını kabul etmeyen Mursi`nin bu onurlu duruşunu kutluyor yanında olduğumuzu beyan ediyoruz." dedi.
 
Özelçi, "Hak ve batıl mücadelesinde Allah-u Teâlâ`nın İslam ümmetine yardımcı olmasını diliyorum. Demokrasi yalanlarıyla ülkeleri talan eden zihniyetlerin maskeleri düşmüştür. Irak`a getirdikleri demokrasi ortadadır. Şer olarak gözüken bu olayın İslam ümmeti için hayırlara dönüşeceğine inanıyorum. Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır." ifadelerini kullandı. (İlyas Yavuz - İLKHA)