BİTLİS- Yapılacak müsabakalar için Mardin iline gönderilecek olan sporcularla Gençlik İl Müdürlüğü kamp alanında sabah kahvaltısında bir araya gelen Bitlis valisi Veysel Yurdakul, sporculara moral vererek, sizler sporda olduğu gibi ahlak, edep ve hayâda da bu ili en güzel şekilde temsil edeceklerinize inanıyorum diyerek şunları belirtti:

" Temsil etmek önce insanların beyninde başlar. Varılacak bir hedef seçilir bu hedefe ulaşmak için de mücadele edilir. Hedef belirlenmeden yapılan çalışmalar eksik veya sonuca varılması güç olan bir durumdur.

İnanıyorum ki, sizler takım ruhuyla bir birliktelik içerisinde Bitlis farkındanlığını ortaya koyarak başarıya ulaşacaksınız. Sizler bu başarıda sadece ilimizi sporda değil, aynı zamanda ahlak, değer, davranış ve tavırla temsil edeceğinize inanıyorum.

Çünkü Bitlis denildiğinde akla ilk gelen şey, ahlaktır, saygıdır, sevgidir, yardımlaşmadır, dayanışmadır, edeptir, hayâdır ve insanlıktır. Bizler bu yönleriyle de sporcularımızın diğer insanlara örnek olmalarını bekliyoruz" dedi. Antrenör ve sporculara başarı dileklerinde bulunan Yurdakul, sporculardan yüzde yüz başarı isteğini yenileyerek, başarılı olan sporcuları ödüllendireceğini söyledi.(Şükrü Tontaş-İLKHA)