Gençlik Haftası kapsamında #UmutSende temalı etkinlikler düzenleyeceklerini vurgulayan HÜDA PAR Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Erkuş, etkinliklerin startının bugün itibarıyla Bingöl'de verileceğini belirtti.

"Etkinliklerde voleybol turnuvası, çeşitli yarışmalar, ilahi-ezgi dinletisi ve konserler olacak"

 

Erkuş, "Etkinliklerimiz Bingöl'de başlayıp Adana'da son bulacak. 30 Ekim Pazar günü etkinliklerimizin final etkinliğini Adana'da yapacağız. Yapacağımız etkinliklerde voleybol turnuvası, çeşitli yarışmalar, ilahi-ezgi dinletisi ve konserler olacak. Ayın sonunda yapacağımız final etkinliğimize şimdiden tüm gençlerimizi ve kardeşlerimizi bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Etkinlikler kapsamında Sivil Toplum Kuruluşlarını da ziyaret ettiklerini ve istişarelerde bulunup fikir alış-verişi yaptıklarını belirten Erkuş, "Bugün gençlerimizle sabah namazını Merkez Sabancı Cami'nde kılıp daha sonra doğa yürüyüşü yaptık ve az önce de hep birlikte doğada bir kahvaltı gerçekleştirdik. Kahvaltı sonrası ise gençlerimizle kısa bir sohbetimiz olacak." şeklinde konuştu.

"Helal dairesi keyfe kafidir"

HÜDA PAR Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Erkuş

Türkiye'de gençlere yönelik yapılan çalışmalardan bir yönüyle ayrıldıklarını ve farkları olduklarını ifade eden Erkuş, şunları kaydetti:

"Bizim yaptığımız etkinlikler Allah'ın rızasını kazanmaya yöneliktir. Birilerinin, gençlere yönelik festival ve kutlamalar yaparken helale-harama dikkat etmediklerini ibretle müşahede ediyoruz. Biz gençlere Üstad Bediüzzaman'ın diliyle sesleniyoruz. Diyoruz ki, 'Helal dairesi keyfe kafidir.' Amacımız budur. Helal dairesinde eğlenmek, bir araya gelmek ve etkinlikler yapmak." (İLKHA)