AĞRI - Ağrı Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi'nde kentteki 15. okuma evinin temelini törenle attı.

Törende bir konuşma yapan Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, 15. okuma evinin inşaatına başladıklarını ifade ederek, okuma evini en kısa zamanda bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Cumhuriyet Mahalle'sine hizmet verecek olan okuma evinin temel atma töreninde konuşan Arslan; Ağrı'nın 18 mahallesine okuma evi yapmayı planladıklarını dile getirerek "Bir ay sonra okuma evimizin inşaatı bittikten sonra açılışını yapacağız. Bu okuma evlerinde Kur'an kurslarımızda olacak. Taziye de yapılacak. Ağrı halkı hizmetin en iyilerine layıktır. Ağrı Belediyesi olarak 18 mahallenin hepsine okuma ve taziye evi yaparak çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnşallah sizlerin dualarıyla Ağrı ilimize daha güzel hizmetleri yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Temel atma törenine Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Kösedağ, Ağrı Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın, Ağrı Ak Parti İlçe Başkanı Zeynel Yerlikaya, Ağrı Ak Parti İl Yönetimi, Ağrı Belediyesi Meclis Üyeleri Şevket Aktaş, Muhsin Tayhan, Süleyman Seyitoğlu, Kerim Aras, Yalçın İnanlı, Mert Mertoğulları, Hasan İlidi, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Cumali Erdem, Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Şefik Altındağ, Fırat Mahalle Muhtarı Cimşit Öner, Cumhuriyet Mahallesi Yunus Emre Cami İmamı ve Mahalle Sakinleri katıldı.

Temel atma sırasında okunan dualarla birlikte Belediye Başkanı Arslan tarafından okuma evinin temeline ilk harcı döküldü. Atılan betonun ardından 15'nci okuma evinin inşaat çalışmalarına başlandı. (Mehmet Çetin - İLKHA)