BURSA - 'Müslüman Gençlik Haftası' etkinlikleri kapsamında iki kategoriden oluşan turnuva etkinliği düzenleyen Bursa İkra Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, turnuva birincilerine ödüllerini verdi.


Geçtiğimiz hafta 1. Kategori olan ilköğretim çağındaki gençlere turnuva hediyesini takdim eden dernek yetkilileri şimdi de 2. Kategoride bulunan yetişkinlere ödüllerini verdi.


İkra-Der Genel Merkez binasında yapılan törene ödülleri verilen takımlar düzenlenen etkinlikten dolayı dernek yetkililerine teşekkür etti.


Turnuva birincileri, ödüllerini Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörü İsa Güvendik'in elinden aldı.


Turnuva organizatörlerinden Yunus Karagöl yaptığı açıklamada, "Turnuvada şampiyon olan Rahmet Spor, ikinci olan ihvan Spor ve üçüncü olan Şehadet Spor'a ödüllerini verdik" dedi.


Karagöl, Müslüman Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında etkinliklerine devam edeceklerini, bundan sonra ki etkinlik takvimlerinde ise Marmara Turu ve Yüzme gibi aktivitelerinin olacağını açıkladı.


Yapılan tüm etkinliklerin İslami bir hayat tarzını teşvik amaçlı yapıldığını ifade eden Karagöl, gençlerin fıtri ihtiyaçlarının bu şekilde helal dairesi içinde istifade edilerek giderildiğini ve insanların haram yoldan yapacakları şeyleri sevap kazanarak helal yoldan yapılabileceğinin altını çizdi. (Zeki Aras - İLKHA)