ADANA- Adana`da 11 Temmuz 2011 Pazartesi günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

BÖLGE GAZETESİ: PKK Yine İş Başında
Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada; "bir astsubay ve bir piyade çavuş ile Bingöl`de görev yapan sağlık teknisyeni PKK tarafından kaçırıldı.

Bulun O Kadını:
Narenciye bahçesinin sulama borusundan 2 günlük bebek cesedi çıktı. İşçilerin tıkanan su borusunu temizlerken kestikleri zaman bulunan bebeğin annesinin kim olduğu araştırılıyor.

ÇUKUROVA MERHABA GAZETESİ: Buzdolabı Hediye Ederek Sevindirin.
Hava sıcaklarının 35 derecenin üstüne çıkmasıyla Köprü Yardımlaşma Derneği, ihtiyaç sahiplerine buzdolabı dağıtma kampanyası başlattı.

ADANA HABER GAZETESİ: Kadın Şoföre Biber Gazı
Adana`da toplu taşıma aracında sesli müzik dinleyen bir kişi, kendini uyaran kadın sürücüye biber gazı sıkıp kaçtı.

Binalar Yıkılıyor, Bulvarlar Açılıyor
"Yol Fakiri" Adana`da trafik sorununa neşter vuruluyor. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı`nın devamı açılarak Adana`nın Doğusuyla Batısı birleşecek. Merkez Parka yapılan alt geçit yeni bulvara ulaşacak ve D-400 karayoluyla buluşacak.

Deniz altımı Kamyonet mi?
Adana`da direksiyon hâkimiyeti kaybolan kamyonet DSİ`ye ait sulama kanalına düştü. Aracın şoförü yüzerek boğulmaktan kurtuldu.

TOROS GAZETESİ- Bu Söz Herkesi Düşündürdü
Çocuklarının kendisine gösterilmemesi üzerine 10 katlı binanın çatısına çıkarak intihara teşebbüs eden kişi, kendisinin psikopat olduğunu söyleyerek, " Psikopatım diye çocuklarımı göstermiyorlar. Hiçbir hakkımız yok diye bütün psikopatlar intihar etsin. O zaman memlekette adam kalmaz"dedi. Mahkemenin çocuklarını görmesi yönündeki kararı iptal ettiğini söyledi.

Bu Rezalete Kim Son Verecek
Adana Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü binasının duvarları pislik içerisinde, giriş kapısı yanık, içerisi harap. Bir de işportacıların deposu haline getirildi.

Müftülük Yaylalarda Kurs Açtı
Yaz mevsiminin gelmesiyle yaylalara göç eden vatandaşları dini yönden aydınlatmak için Karaisalı Müftülüğü tarafından Kızıldağ yaylasında yaz Kuran Kursu, vaaz ve İrşad programı hazırlandı.

Öldürmeyen Allah Öldürmez
Adana`da lastiği patlayan bir otomobil, kaldırımdaki aydınlatma direğine çarparak durabildi. Otomobil hurdaya döndü. Otomobildeki iki 3 kişi yara almadan kurtulurken şoför hafif yaralandı.
Ayhan Kaya-İLKHA