SİVAS - Kısa süre önce Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaştırma Denizcilik Bakanı Binalı Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Milletvekillerinin katılımı ile açılışı yapılan Sivas Alonet Çağrı Merkezi'nin yönetimi, hedeflerinin Sivas'ta çıtayı yükseltmek olduğunu söyledi.

 

Alonet Bilgi Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dursun ile Şirketin Genel Müdürü Gökhan Güler, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan'ı makamında ziyaret ederek şirket hedefleri ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Alonet Bilgi Teknolojileri'nin Sivas'a çağrı merkezleri açılmasına yönelik yaptığı katkılardan dolayı Genel Sekreter Ayhan'a teşekkür eden Dursun, merkezde günümüzde 400'ün üzerinde personel çalıştığını, bu rakamın gün geçtikçe artacağını ifade etti.

 

Genel Sekreter Salih Ayhan ise Sivas'ta istihdam yaratacak projelere kapılarının her zaman açık olduğunu ifade ederek, "Öncelikle sizlere böyle güzel bir tesisi Sivas'ımıza kazandırdığınız için teşekkür ederim. İl Genel Meclisimizin aldığı karar doğrultusunda idaremize ait araziye örnek bir çağrı merkezi yapılarak faaliyete geçirildi. Sivas'ımız hem genç nüfusa sahip hem de işsizlik açısından şanssız illerimizden birisidir. Dolayısıyla Alonet Bilgi Teknolojilerinin ilimize kazandırdığı bu güzel hizmetten ötürü şahsınıza ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

 

Ziyaretin sonunda Alonet Bilgi Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dursun, Genel Sekreter Ayhan'a Divriği Ulu Cami Cennet Kapısı motifinin bulunduğu bir rölyef hediye etti. (Veysi Siyah - İLKHA)