BATMAN - Saadet Partisi Batman İl Başkanı Fırat, Batman Bölge Araştırma Hastanesinde kurulması düşünülen "Yanık Ünitesi"nin Diyarbakır`a taşınmasına tepki gösterdi. Konuya ilişkin yazılı açıklamada bulunan Fırat, yanık ünitesinin Batman`dan başka yere taşınmasının kabul edilemez olduğunu söyledi.

 

Fırat, "Son günlerde kamuoyunu sıkça meşgul eden ve bölge hastanesinde kurulması düşünülen yanık ünitesinin Diyarbakır`a taşınması konusu Batman`ımıza yapılan en büyük haksızlıktır. Batmanda büyük bir ihtiyaç haline gelen ve oluşturulması beklenirken böyle bir kararın alınması siyasilerimizin bir eksikliğidir." İfadelerini kullandı.

 

"Böylesine hassas bir ünitenin Diyarbakır`a götürülmek istenmesinin sebebi kamuoyuna derhal açıklanmalıdır" diyen Fırat, "Eskiden olduğu gibi Batman`da yapılması düşünülen bir çok projenin daha sonra başka illere kaydırılması Batman`ın adeta kaderi haline gelmiştir bu haksızlıklara bir son verilerek bu yanık ünitesinin tekrar Batman`a kazandırılması için siyasi iktidarın gereğini yapmasını bekliyoruz" dedi.

M. Sıddık Demir-İLKHA