DİYARBAKIR-Alınan bilgilere göre, Merkez Bağlar İlçesi Selahaddin Eyyubi Mahallesi,Bayındırlık Caddesi 343. sokakta, saat 16.00 sularında, 25 yaşlarındaki S.C,ailevi sorunlardan dolayı evi terk eden eşi ve kayınbabası ile yolda karşılaştı.

 

Yaşanan tartışma sonrası damat S.C, eşi Seda C. ilekayınbabası Sinan Çınar'ı silahla vurdu.

 

Sinan Çınar olay yerinde hayatını kaybederken, SedaC. ağır yaralandı.

 

İddiaya göreSinan Çınar, 3 ay önce kızı Seda C'yi seyyar balık satıcısı damadı Ş.C. ile evlendirdi.Kızı ile sürekli huzursuzluk yaşayan ve geçinemeyen damadı ile bir süre öncetartışan Sinan Çınar, daha sonra kızını evine götürdü.

 

İddialara göre,yolda giden babayla kızının önünü kesen S.C konuşma talebinin reddedilmesi sonucubelinden çıkardığı silahla Sinan Çınar'ı, daha sonra da Seda C.'yi başındanvurdu. Sinan Çınar olay yerinde hayatını kaybederken Seda C. ağır yaralanarakhastaneye kaldırıldı. Daha sonra bıçak çıkaran S.C. kendi vücudunu ve boğazınıkesti.

 

Cenazelerhastaneye kaldırılırken, genç gözaltına alındı. Ağır yaralanan Seda C. ilekendi vücudunu ve boğazını kesip hafif yaralanan kocası S.C. hastaneye götürülüptedavi altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (Hüseyin Yalçın/Hüseyin Asana - İLKHA)