BİNGÖL - Hür Dava Partisi Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı ve beraberindeki parti yöneticileri, STK ziyaretleri kapsamında AKUT Bingöl Birimini ziyaret etti.
 
Tasalı ve beraberindeki parti yöneticilerinin AKUT Bingöl Birimi ziyaretinde heyeti, Bingöl Birim Başkanı Ahmet Buzrul ve yönetimi karşıladı.
 
Ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten Bingöl Birim Başkanı Buzrul, HÜDA PAR’ın hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
Buzrul, “30 tane üyemiz var. Üyelerimizin hepsi gönüllü gelip çalışmalarımıza katılıyorlar. Hiçbir kurum ve şahıstan maddi anlamda bir talepte bulunmuyoruz. Ancak durumu iyi olan hayırsever vatandaşlardan araç ve gereç ihtiyacı talebinde bulunuyoruz. Bingöl AKUT’un depremde, trafik kazalarında, kış şartlarında hasta kurtarma, boğulma gibi çalışmaları olmuştur. Bingöl’de boğulmalar malumunuzdur, ama şimdilik en çok bir bota ihtiyacımız vardır. Kurumlardan ve vatandaşlardan isteğimiz bizlere işleri düştüklerinde değil, her zaman hatırlamalarıdır” dedi.
 
Çalışmaları hakkında bilgi alan İl Başkanı Hamdullah Tasalı, hizmetlerinden ötürü Buzrul ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür edip, halka hizmeti ilke edinmiş, bu tür gönüllü derneklerin desteklenmeleri gerektiğini belirtti.(Nihat Kanat – İLKHA)