Böbrek kanseri teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz'un ismiyle düzenlenen futbol turnuvası, çoşkulu bir şekilde başladı.
Hür Gençlik tarafından düzenlenen futbol turnuvası, bir hafta boyunca devam edecek.

 

Gençler arasında milli ve manevi değerlerin yayılması ve yaşanması, dijitalleşen dünyada yalnızlaşan gençlerin bir araya gelerek İslami ve insani değerlere yeniden sarılması amacıyla düzenlenen etkinlikte gençler birbirlerine saygı ve sevgi içerisinde mücadele etti.

Hür Gençlik tarafından organize edilen turnuvanın başlangıç vuruşunu yapan HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı Mustafa Yetiş, kardeşlik ve kaynaşmaya dönük bir etkinlik düzenledikleri için gençlik kolları başkanlığına teşekkür etti.

Yetiş, yaptığı açıklamada, "Gençlik kollarımızın düzenlemiş olduğu Mehmet Yavuz Futbol Turnuvası başladı. Bahar aylarında gençliğe dönük yapılan etkinlikler kapsamında ifsada dönük değil kardeşliğe ve kaynaşmaya dönük böyle bir etkinlik düzenlediği için gençlik kollarımıza ayrıca teşekkür ederim. Rabbim hayırlara vesile kılsın, tüm takımlara başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)