Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-Edirne-İstanbul yolunun 32-35. kilometreleri arasında köprülü kavşak yapım çalışmaları yapılmakta olup; sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

2-Gerede-Kızılcahamam yolunun 19. kilometresinde bulunan Aktaş-2 Köprüsündeki onarım çalışmaları nedeniyle her iki istikamet trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

3-Turgutlu-Salihli-Uşak yolunun 45-48. kilometreleri arasında kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

4-Pınarbaşı-Sarız yolunun 6-10. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

5-Sinop-Boyabat yolunun 51. kilometresinde köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6-Hopa-Borçka-Artvin yolunun 1-16. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

7-Söğüt-Seydikemer yolunun 50-59. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

8-Cide-Şenpazar-Kastamonu yolunun 39-69. kilometreleri arasında sel hasarları onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9-Elazığ-Bingöl yolunun 5-9. kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

10-Refahiye-İliç yolunun 66-68. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir. (İLKHA)