Saadet Partisi 4`üncü Olağan Kongresi 17 Temmuz 2011 Pazar günü Ankara`da gerçekleştirilecek. Saadet Partisinden yapılan yazılı açıklamada, "Genel Başkanlık, Genel İdare Kurulu(GİK) üyeleri ve Yüksek Disiplin Kurulu üyelerinin seçiminin yapılacak, parti tüzük ve program değişikliği de gerçekleştirilecek. Saadet Partisi`nin önümüzdeki dönemde yapacağı yeni atılımların bir başlangıcı niteliğinde olacak olan kongrenin büyük bir heyecanla geçmesi bekleniyor. "denildi.

Saadet Partisi kongresinin Ankara Spor Salonu`nda (ARENA) 17 Temmuz Pazar günü saat 10.00`da başlayacağı ve kongreye on binlerce partilinin ve 821 kongre delegesinin iştirak edeceği ifade edildi.

Açıklamanın devamında şunlara yer verildi: "Milli Görüş`ün partisi olan Saadet Partisi`nin düzenleyeceği 4`üncü Olağan Kongreye önceki kongrelerde olduğu gibi İslam ülkelerinden ve yurt dışında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarından da yüzlerce davetlinin katılması bekleniyor. D-8 ülkelerinin temsilcilerinin yanı sıra yabancı ülkelerin Türkiye`deki misyon şeflerinin de kongreye katılması bekleniyor. Yazılı ve görsel medyanın yoğun bir şekilde takip edeceği Kongrede ayrıca köşe yazarlarının yanı sıra önemli isimlerin de yer alacağı kaydedildi."

İLKHA