BATMAN - Batman İl Sağlık Müdürlüğü AASH Şube Müdürlüğü tarafından, acil sağlık hizmetlerinde çalışan yaklaşık 220 personele 1 gün süre ile 5 grup halinde “112 Hizmet Kalite Standartları” kapsamında eğitim verildi.
 
Eğitim, Batman KKM ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları, Gercüş Devlet Hastanesi, Sason Devlet Hastanesi, Kozluk Devlet Hastanesi, Beşiri TSM ve Hasankeyf TSM’de Acil sağlık hizmetlerinde çalışan yaklaşık 220 personele verildi.
 
Batman AASH Şube Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim programı kapsamında “112 HKS, Güvenlik Raporlama, Çalışan Güvenliği, Bilgi Güvenliği, Yangın Söndürme Tüpleri Kullanımı, Sağlıkta İletişim, Atık Kontrolü, El Hijyeni, Kişisel Koruyucu Ekipmanların Kullanımı ve 112 Performans Kriterleri” konularında hizmet içi eğitimler verildi.
 
Konu il ilgili bilgi veren İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, “Sağlıkta eğitim yeri çok önemlidir. Her iş alanında eğitim şart ve sürekli olması gerekmektedir. Önceliklerimizin arasına Eğitim Programlarımızı koyuyoruz” dedi.
(M. Fatih Akgül - İLKHA)