İZMİR – İzmir Umut Kapısı Derneği, Ekşi Sözlük adlı sosyal paylaşım sitesine Hz Muhammed’e(sav)hakaret edilmesine sert tepki gösterdi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Umut Kapısı Derneği Başkan  Yardımcısı Muhammed Dağtekin Ekşi Sözlüğü şiddetle kınadıklarını ifade etti.

İtham sahiplerini de lanetlediklerini ifade eden Dağtekin, “Onları Allah`ın rahmetinden uzaklaşmış kullar olarak görüyoruz. Tövbe etmeyenler dünyada rezil ve rüsva olacakları gibi Ahrette de cehennem azabına duçar olacaklardır. İzmir Umut Kapısı Derneği olarak en büyük sevgiliye yapılan bu çirkin ve seviyesiz saldırıların bir an önce yayından kaldırılması için yasal olarak faaliyet yürüten ve her türlü zararlı siteleri yayından kaldıran Bilgi ihbar merkezi kurumunun da bu sitenin yayınını durdurması gerekiyor.” İfadelerini kullandı.

Dağtekin açıklamalarına şöyle devam etti: “Buradan Devletin yetkili organlarına sesleniyoruz; Hz. Muhammed (sav) bütün Müslümanların Peygamberi ve göz bebeğidir. Tüm yeryüzünde Milyonlarca Müslüman’ın anam babam sana feda olsun dedikleri bir Peygambere hakaret içeren bu çirkin saldırılara zemin hazırlayan ve yayınlayan Ekşi sözlük sitesini bir an önce yayından kaldırılması istiyoruz. Son olarak Ebu Cehil`in yolunu sürdüren kendini bilmez İslam ve Kur`an düşmanlarına sesleniyoruz ‘Ey İslam düşmanları! Allah (cc), atanız Ebu Cehili ve takipçilerini tarihin çöplüğüne gömdüğü gibi, Hz. Muhammed (sav) ve taraftarlarını da üstün ve muzaffer kılmıştır. Şüphesiz üstün gelecek olanlar Allah`ın taraftarlarıdır.’”

(Yunus Şani – İLKHA)