Siteye gerçekleştirilen saldırı notlarından bir kaçı...
1-)  http://www.gapgenc.org/Duyuru/Details/Islami_Hareket_Mucahitleri_Hack_Teamden_UYARI-----/233

İslami eğerlere bağlı Defacerler olarak ahlaksızlığa, kötülüğe ve toplumsal değerlerin çiğnenmesine karşıyız. Adıyaman’da yapılması planlanan GAP Genç Festivali Adıyaman’ımıza yakışmayan bir etkinliktir. Çünkü burası sahabe Safvan bin Muattal hazretlerinin, Âlimlerin, Seydaların ve Mavi Marmara Şehidi Fahri Yaldız’ın diyarıdır. Adıyaman halkı, dindarlığı ve mütedeyyinliğiyle bilinen bir toplumdur. Bu yüzden bu festivalin yapılmasına Adıyamanlılar izin vermemeli.

FACEBOOK SAYFAMIZ:https://www.facebook.com/islami.hareket.hack.tim


2-)  Basın ve Kamuoyu`na Duyrulur

Bismillahirrahmanirrahim.


Bizi İslamla Şereflendiren Allah`a Hamd Olsun.
Hiç Bir şeyin Kendisinden Gizlenemediği Allah`a Hamd Olsun..
Mahlukatın en şereflisi, en faziletlisi, en erkemi, alemlere rahmet olarak gönderilen, muttakilerin imamı, mücahidlerin lideri Hz. Muhammed’e selatu selam olsun.İslam nimetinin bize kadar ulaşmasında büyük emeği geçen zulüm dünyasının adilleri, karanlık dünyanın nurları olan âline ve ashabına da selatu selam olsun.

Bütün Yeryüzündeki Müslümanlara Hitaben..
Öncelikle Herkesin Şunu Çok iyi Bilmesini İstiyoruz.

İslami Hareket Mücahitleri Hack Team Olarak Hiç Bir Cemaat-Tarikat-Parti-Dernek Üyesi değiliz ve Eylemlerimizi Kendi Kararlarımız Doğrultusunda Hiç Kimseden Emir Alarak veya Bağlılık göstererek yapmıyoruz. Tamamen Allah Rızası İçin Yapıyoruz ve Yapmaya Devam Edeceğiz.

Eylemlerimizi Gerçek Anlamda Şehit Olan Ubeydullah`lar için. Hüseyinler İçin.Turgut Özallar için Adnan Menderesler İçin Hala Küfrün Zindanlarında Olan Salih Mirzabeyoğlu İçin Ve bu Ugurda Bedel Ödüyenler İçin Yaptık Yapacagız.

Mücadelemiz Allah ve Resul-i İçindir..
Davamızın Sonu Allah`a Hamd Etmektir.
 
SİTENİN KIRILDIĞINI GÖSTEREN BİRKAÇ FOTO

1--> http://n1305.hizliresim.com/19/9/mwp1f.jpg
2--> http://n1305.hizliresim.com/19/9/mwp1g.jpg
3--> http://j1305.hizliresim.com/19/9/mwp1m.jpg
4--> http://m1305.hizliresim.com/19/9/mwp31.jpg

Mücahit EBU CENDEL - CENGAWER ve AZAD