ANTALYA`nın Serik İlçesi`nde, 36 yaşındaki İsmet Sarıkurt`un kullandığı otomobilin sulama kanalına uçması sonucu 14 yaşındaki Onur Sarıkurt yaşamını yitirdi, 5 kişi hafif yaralandı.

Serik`ten Sarıabalı Köyü`ne seyreden İsmet Sarıkurt`un kullandığı 42 K 8400 plakalı otomobil, dün saat 21.00 sıralarında Çiftlik mevkiinde Devlet Su İşleri`ne ait sulama kanalına uçtu. Kazada İsmet Sarıkurt, eşi 35 yaşındaki Kiraz Sarıkurt, çocukları 6 yaşındaki Arda ve 16 yaşındaki İbrahim, eşinin kuzeni 36 yaşındaki Ramazan Açıkgöz hafif yaralanırken, Sarıkurt`un çocuklarından Onur ise akıntıya kapılarak kayboldu.

Haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma, sağlık görevlileri ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Kanaldan kendi çabalarıyla çıkan yaralılar, sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından Serik Devlet Hastanesi`ne sevk edildi. Jandarma ve kurtarma ekipleri, kanaldaki suyun kesilmesinden sonra akıntıya kapılan Onur Sarıkurt`u bulmak için çalışma başlattı. Ekipler, 2 saat süren çalışmaların ardından Sarıkurt`un cesedine ulaştı. Onur Sarıkurt`un cenazesi, incelemelerden sonra Serik Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

NK(HA/AK)
DHA