M.Zülfi Tan / Haber-yorum
 
Her devirde âşıklar bir pervane gibi bu sevdanın etrafında dönmüşler. Kana kana içmişler ama kimse doymamış. Bir milletin değil bir ümmetin sevdası olmuş, dünyayı sarmış.

Ama bakıyoruz da bazıları bu sevdadan nasipsiz. Bu peygamber mevsiminde, peygamberler, sahabeler şehrinde peygamber ve sahabeler düşmanı Siyonist Yahudilerle kol kola girmişler. Utanmadan kameralara poz veriyorlar.
Peygamber ve insanlık katilleri ile sarmaş dolaşlar. Saflarını belli ediyorlar. Peygambere olan düşmanlıklarını gösteriyorlar.
Bu kutlu doğum progranmları var ya. Tam bir hendek olmuş. Peygamber taraftarlarını ve düşmanlarını açıkça ortaya çıkarmış. Safları birbirinden ayırmış.

Peygamber katillerine kucak açan bu zihniyeti Kürd halkı affetmeyecektir. Siyonist Yahudilerle işbirliği yapan bu zihniyet artık Kürt halkı nezdindeki meşruiyetini kaybetmiştir.

Mazlumiyet yalanlarına sarılanlar, dünyanın en gaddar zalimine kucak açarak, mazlum Filistinlilere de ihanet etmiştir. Aslında ne kadar zalimleri sevdiklerini de, ne kadar zalim ruhlu olduklarını da bir kez daha göstermiştir.

Kürd halkına, Filistin halkına ve İslam ümmetine ihanet eden bu zihniyete yazıklar olsun. Peygamberler şehrine, sahabeler şehrine ve Mavi Marmara şehidine sahiplik eden bu şehre ihanet eden bu insanlara yazıklar olsun.

Kürtlerin mazlumdan yana olan tarihine kara bir leke oldunuz. Bu leke dünya ve ahrette yakanızı bırakmayacaktır. İsrailin bütün şampuan ve deterjanları ile yıkansanız da bu kara lekeyi silemezsiniz.