BATMAN - Peygamber Sevdalıları Platformu Batman il koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen "Özgürlük ve Kurtuluş önderi Hz. Muhammed (s.a.v.)" adlı Kutlu Doğum programına halkı ücretsiz olarak alana taşıyan şehir içi minbüsleri, okul serisleri, araç ve vinç sahiplerine ile maddi ve manevi destek veren esnafa platform yetkilileri tarafından teşekkür plaketi verildi.

Plaket ve teşekkür ziyartelerinde bulunan Platform üyesi Hira Der Başkanı M.Ali Rüzgar ve Başkan Yardımcısı M. Beşir Şimşek, böyle bir hayrı işledikleri için araç sahiplerine teşekkür ettiler.

Plaketleri alan esnaf, yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek, bu tür etkinliklerin daimi olması ve bu tür hayırlı işlerde her zaman kendilerinin de ellerinden geldiği kadarıyla yardımcı olabileceklerini dile getirdiler.

Peygamber Sevdalıları Platformu yetkilileri, "Hiçbir karşılık beklemeden sırf Allah rızasını gözeterek Peygamber sevdalısı halkımızı geçtiğimiz hafta etkinlik alanına getiren herkese teşekkürü borç biliriz. Allah onların hayrını kabul etsin" ifadelerini kullandılar. (Mehmet Mikyas-İLKHA)