BATMAN - Batman Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Orhan Engin, öğrenci arkadaşlarının Batı Raman Kampüsü'ne ulaşımı konusunda önemli bir girişime imza attı.


Eğitimin sürdüğü Batı Raman Kampüsü'ne ulaşımı sağlayan 51'nolu Batman Birlik Üniversite Kooperatif hattı başkanıyla görüşme yapan Engin, öğrencileri sevindirecek bir girişimde bulunduklarını belirtti.


Kooperatif Başkanı Veysi Erdoğan'la görüşen Engin, "Üniversitemiz öğrencilerinin Batı Raman kampüsüne ulaşım sağlayan 51'nolu Batman Birlik Üniversite Hattı Kooperatif Başkanı Veysi Erdoğan'la görüştük. Başkan Erdoğan, öğrencilerimizi sevindirecek bir müjde verdi. Bu eğitim sezonunda ulaşım ücretsiz sağlanacak. Başkan Erdoğan'a öğrenci arkadaşlarım adına verdiği destekten ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Bizi çok mutlu ettiler" dedi.


Kooperatif Başkanı Erdoğan, Batman Birlik Üniversite hatlarının sürekli seferde olduğunu kaydederek, "Hattımız sürekli taşıma yapıyor. 15 dakikada bir öğrencilerimizin yeni kampüs yani Batı Raman kampüsüne taşımak için taşıma güzergâhlarında hareket ediyor. Bu eğitim sezonunda öğrencilerimizden para almadan taşıma yapacağız. Ücretsiz bir şekilde öğrencilerimiz, yeni kampüse gelip eğitim öğretimlerini görecekler. Önümüzdeki sene de çok uygun fiyata öğrencilerimizi taşımaya devam edeceğiz. Amacımız Batman'ın gelişmesidir. Hep birlikte Batman'ın genişlemesine ve gelişmesine katkı sunmalıyız. Bizler de kooperatif olarak bu desteği öğrencilerimizi ücretsiz taşıyarak gösteriyoruz" ifadelerini kullandı. (M. Fatih Akgül-İLKHA)