Mardin'in Mazıdağı ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Mazıdağı Umut Kervanı, yetim ve muhtaçların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Mazıdağı Umut Kervanı temsilcisi Abdullah Tuna, bu yıl ekonomik şartlardan ötürü yetim ve muhtaçların her zamankinden daha fazla yardıma ihtiyaç duyduklarına dikkati çekti.

 

Tuna konuşmasına şöyle devam etti:

"Mardin Mazıdağı Umut Kervanı olarak her yıl düzenli olarak yaptığımız yardımlara, bu senede aynı şekilde devam ediyoruz. Tabi ki de ekonomik durum ortada ve bir kriz söz konusu, bu kriz ortamında muhtaçların daha çok yardıma ihtiyaç duyduğu bir gerçek. Bu yüzden siz değerli kardeşlerimizden yardımlar yapmanızı bekliyoruz. Her zamankinden daha fazla bu konuya dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Mazıdağı Umut Kervanı temsilciliği olarak bu yıl daha önceden belirlenmiş 22 muhtaç ailemize 200 TL değerinde gıda kolisi yardımlarını yaptık. Ayrıca kış aylarında olmamız münasebetiyle atkı ve bere yardımlarımızda olacak inşallah. Hayırseverlerin yapacağı yardımları Allah şimdiden kabul etsin." (İLKHA)