Son dakika haberine göre, Hazine ve Maliye Bakanı Lutfi Elvan'ın istifası kabul edildi. Elvan'ın yerine Nureddin Nebati atandı. Karar Resmi Gazetede yayımlandı.

Resmi Gazete'de yer alan kararda, "Görevden affını isteyen ve görevden af talebi kabul edilen Lütfi Elvan'dan boşalan Hazine ve Maliye Bakanlığına Nureddin Nebati atanmıştır" denildi. 

Göreve getirilmesinin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Nureddin Nebati, "Cumhurbaşkanımızın şahsımı layık gördüğü görevini hayırla ifa etmeyi, bize gösterdiği güvene layık olmayı Rabbim nasip etsin inşallah" dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine atanan Nureddin Nebati için tebrik mesajı yayımladı.

Altun, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine atanan sayın Dr. Nureddin Nebati'yi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Görevi devreden sayın Lütfi Elvan bakanımıza bugüne kadarki hizmetleri dolayısıyla teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.