AĞRI - Peygamber Sevdalıları Pşatformu Ağrı İl Koordinatörlüğünün Pazar günü şehir stadyumunda düzenleyeceği programın hazırlıkları devam ediyor.
 
Peygamber Sevdalıları Platformu İl Koordinatörü Arif Yılmaz program için 2 ay öncesinden başladıkları hazırlıklara devam ettiklerini söyledi.
 
Yılmaz konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Platform olarak her yıl yaptığımız Kutlu Doğum Programını nasip olursa bu yılda 28 Nisan Pazar günü Şehir Stadyumunda yapacağız inşallah. Tabi bu etkinlik çerçevesinde daha önce de Salavat Kampanyası ve Siyer Sınavı duyuruları gibi çalışmalarımız olmuştur. Bugün itibari ile şehrin birçok noktasında, işyerleri camları ve caddelere 2 bin adet afiş astık. 3 adet büyük boy bez afiş astık. Çarşamba gününden itibaren 4 gün boyunca ücretsiz olarak halkımıza 10 bin adet Hz. Resulullah`ı anlatan kasidelerin olduğu CD`leri dağıtacağız. Ve 15 bin adet de el broşürü dağıtarak halkımızı programımıza davet edeceğiz. Program günü halkımızı şehrin bir çok noktasında satadyuma ücretsiz olarak taşıyacak servislerimiz de hazır. Heyecanla beklediğimiz programımıza tüm Ağrılıları bekliyoruz.` dedi. (Ömer Adıgüzel/M. Emin Mağlay - İLKHA)