DENİZLİ - Denizli'de faaliyet yürüten İrşad-Der, Rehber Tv'de yayınlanan Umut Kapısı programı aracılığı ile mağduriyetleri gündeme gelen ailelere yardımda bulundu.

 

Denizli'de kısa bir süre önce açılan ve yaptığı faaliyetlerle halkın teveccühünü kazanan İrşad-Der bir hayırlı işe daha imza attı. Dernek, Denizli'de önceden tespit ettiği ailelerin yanısıra Umut Kapısı programı aracılığı ile mağduriyetleri dile getirilen fakir, muhtaç ve yetim ailelerine ayni ve nakdi yardımlarda bulundu.

 

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan İrşad Der Yönetim Kurulu Başkan Halil Çelik ''Allah rızası için bu işe girdik. Fakir, muhtaç ve yetim ailelere hem yardım da bulunuyoruz hem de bu insanlara yardım etmek isteyen diğer insanlara bir köprü vazifesi görüyoruz. Umut Kapısı programından sonra bize gelen nakdi yardımları ve bunun yanında da dernek olarak da biz bu ailelere gıda yardımını teslim ederken bu insanların yüzlerinde beliren umut hepimizi çok mutlu etmiştir. Keşke onların yaşadığı bu mutluluğu bu sevinci diğer hayır sahipleri de görseydi. Allah bu muhtaç ailelere yardımda bulunan herkese bu dünyada ve ahirette mutluluklar nasip etsin, mallarını bereketli kılsın. '' (Necmi Durmazer-İLKHA )