DİYARBAKIR - Diyarbakır`da (Amed) bir milyonu aşkın kişinin katılımıyla gerçekleşen tarihi Kutlu Doğum etkinliği ile ilgili teşekkür mesajları gelmeye başladı. Bir teşekkür mesajı yayımlayan Hizmet Der, Müslümanları sevindirip düşmanı kahreden Allah`a hamd etti.


Mesajda, Hizmet-Der olarak başta Peygamber Sevdalıları Platformuna ve bu konuda özveriyle çalışan üye derneklere, gayretle halkı kendi imkânlarıyla etkinlik alanına taşıyan tüm üye ve gönüllülerine, halka ve Dünya`nın dört bir yanından etkinliğe teşrif eden tüm Müslümanlara teşekkür edildi.


Mesajın devamında, "Allah`a hamd olsun, bazı kirli odakların engellemelerine, tüm oyun, hile ve hatta 20 Nisan Cumartesi akşamı Diclekent semtinde Newroz parkındaki etkinliğin iptal edildiğine dair broşürler dağıtılmasına rağmen Müslüman halkımız Mevlid alanını milyonlarca tekbirleriyle inletti. Artık bunu herkes iyi bilmelidir ki bu Muhammedi Sevda, başka bir şeye benzemez. Artık bunu herkes kabul etmek zorundadır" denildi. (M. Salih Keskin - İLKHA)