BİNGÖL - Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, Başkan Yardımcıları Vedat Bingöl, Yakup Karagöz ve İl Genel Sekreteri Ergin Günerigök, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

 

"Hakkın, adaletin tesisi için gerekli her türlü gayret içinde olacağız"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tasalı, "HÜDA-PAR olarak huzur ve refahın sağlanması için her türlü katkıyı sağlamaya hazırız. Hakkın, adalettin tesisi için gerekli her türlü gayret içinde olacağız. Halkımızın faydasına ve menfaatine uygun olanı yapmaya çalışacaklarını ve bu doğrultuda yapılacak olan güzeliklere de destek vereceklerini ifade etti.

 

"Sivil Toplum Kuruluşları, bürokrasi ve siyasetin eşzamanlı olarak çalışması gerekiyor"

TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, karşılaştığı ilgiden memnun kaldığını ifade ederek şunları söyledi: "TÜMSİAD ailesi olarak çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Bizler de ilimizin ve ülkemizin refahı için elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu kapsamda özellikle ilimizin sorunlarının çözümü konusunda yapılacak olan çalışmalarda Sivil Toplum Kuruluşları, bürokrasi ve siyasetin eşzamanlı olarak çalışması gerekiyor. Özellikle hepimiz için önemli olan çözüm süresi konusunda sağduyulu olmamız ve eşzamanlı olarak üzerimize düşeni yapmamız gerekiyor" dedi.

 

"Niyetler Allah için olursa insanoğlunun başaramayacağı hiçbir şey yoktur"

Halka hizmet mantığıyla hareket edilirse başarılı olunabileceğini ifade eden Alimoğlu, "Bizde aynı aynı şeyi yapıyoruz. Tabii bunları yaparken zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz. Ama insanın niyeti ihlâslı olursa. Allah için olursa, insanoğlunun başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Bizler sizlerin bu niyetle siyaset yapacağınıza inanıyoruz. Bu konuda size dua ediyoruz. Sizlerin duasını da bekliyoruz. Üstadımızın çok hoşuma giden bir sözü var. Evinizdeyken dahi bir odadan diğer odaya geçerken, niyetinizi kontrol edin. Yani Allah için olun. Her attığınız adımlar ve her söylediğiniz sözlerde Allah`ın rızası olsun. Allah`ın rızasının olmadığı her şey boştur" şeklinde konuştu. (Nihat Kanat - İLKHA)