DİYARBAKIR- "Hz. Peygamber ve İnsan Onuru Temalı" Kutlu Doğum Haftası, Türkiye`nin birçok yerinde çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeli 3 bayan halka tatlı dağıttı.
 
Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesin`de çalışan 3 bayan personel, 25 arkadaştan para toplayarak 2 bin adet mahalle tatlısı dağıttı. Tatlılar Cuma namazının ardından hastane girişinde, hasta ve hasta yakınlarına ikramda bulunarak dağıtıldı. Tatlıları alan vatandaşlar dua ettiler.
 
Kutlu Doğum tatlısı alıp halka dağıtan personeller, Allah Müslüman ümmete sağlık, sıhhat versin, Hz. Muhammed her zaman rehberimiz olsun diye duygularını dile getirdiler.
 
Diyarbakır Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammed Güzel Kurtoğlu ise, "Bu güzel günler bizler için bir onurdur. Bizler ne yapsak azdır bu güzel günlerde, bir dua bile en büyük hayra sebeptir. Hz. Peygamber (s.a.v) Efendimiz`in Kutlu Doğum Haftası nedeniyle dağıtılan mahalle tatlısı çalışan 3 bayan personellerimizin gönlerinden geçen tatlıları dağıtarak bir hayra vesile olmuşlardır sağ olsunlar" diye konuştu. (Osman İçli-İLKHA)